Ρολά Γκαραζόπορτας: Συντήρηση & Επισκευή

Η γκαραζόπορτα είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν όχι και απολύτως απαραίτητη, για την ασφάλεια ενός γκαράζ, γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι πάντα όσο το δυνατόν περισσότερο λειτουργική. Οι γκαραζόπορτες μπορεί να είναι απλές κατασκευές, αλλά τα μέρη τους ταλαιπωρούνται και φθείρονται από την πάροδο του χρόνου γι’ αυτό και χρειάζεται τακτική συντήρηση. Σε γενικές γραμμές, με τη συντήρηση προλαμβάνονται μεγάλα προβλήματα κι επισκευάζονται τα μικρότερα που μπορεί να βρεθούν.

Η Dmenounos χάρη στα πολλά χρόνια εμπειρίας της μπορεί να μεγιστοποιήσει τη λειτουργικότητα και την ζωή μιας γκαραζόπορτας με τις υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρει.

Για ποιους λόγους πρέπει να γίνεται η συντήρηση

1: Πρόληψη σημαντικών βλαβών:

Με την συντήρηση γίνεται ενδελεχής έλεγχος της πόρτας και όλου του συστήματος της. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνονται μικρές βλάβες πριν ξεφύγουν και γίνουν μεγάλα προβλήματα. Με απλά λόγια, με ένα σχετικά μικρό κόστος μπορεί να γλυτώσετε μεγάλες ζημιές με υψηλό κόστος αποκατάστασης.

Ενδιαφέρεσαι για Συντήρηση Γκαραζόπορτας από την Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε;

Ζητήστε μας προσφορά και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

2: Εξασφαλίζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια:

Μία κακοσυντηρημένη πόρτα γκαράζ είναι επικίνδυνη. Από τη μια, οι κλέφτες μπορούν να «αξιοποιήσουν» τις βλάβες για να την παραβιάσουν πιο εύκολα. Από την άλλη, μία ξαφνική αποτυχία στοιχείων του μηχανισμού όπως τα ελατήρια μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς ή ζημιά στο αυτοκίνητο σας.

3: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής:

Με τη πρόληψη μικρών και μεγάλων βλαβών επεκτείνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής μιας γκαραζόπορτας. Αν τα επιμέρους μέρη του όλου συστήματος ελέγχονται και αντικαθίστανται τακτικά είναι λογικό να αποτρέπονται για πολύ καιρό οι «καταστροφικές βλάβες». Η γκαραζόπορτα είναι μία σημαντική επένδυση, οπότε και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι λειτουργική για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Τι προσφέρει η υπηρεσία συντήρησης της Dmenounos

Η Dmenounos προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης κι επισκευής γκαραζόπορτων.  Είμαστε μία από τις πιο έμπειρες επιχειρήσεις στον χώρο στην Ελλάδα και οι συνεργάτες μας είναι από τους καλύτερους του κλάδου. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι θα γίνει ή τι μπορεί να γίνει αν κλείσετε ένα ραντεβού για συντήρηση της πόρτας του γκαράζ σας.

Επιθεώρηση και ρύθμιση: Οι ειδικοί μας θα κάνουν έναν ενδελεχή έλεγχο όλου του συστήματος της πόρτας. Αν συναντήσουν κάποιες μικρές ή μεγάλες φθορές θα κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να διορθωθούν. Κάποιες από τις δράσεις που μπορεί να γίνουν σε αυτή τη φάση είναι το σφίξιμο βιδών και παξιμαδιών και η λίπανση κινητών μερών.

Συντήρηση ανοιχτηριού: Το ανοιχτήρι είναι το ίσως το σημαντικότερο μέρος μιας γκαραζόπορτας. Οι ειδικοί μας θα ελέγξουν το ανοιχτήρι για τυχόν φθορές και θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή τους. Συγκεκριμένα, μπορεί να γίνουν ρυθμίσεις στον μηχανισμό και να αλλαχθούν εξαρτήματα. Στη φάση αυτή θα γίνει και καθαρισμός του ανοιχτηριού, άσχετα με το αν θα χρειαστούν ή όχι μικροεπισκευές.

Έλεγχος ελατηρίου: Τα φθαρμένα ελατήρια μπορούμε να πούμε ότι είναι σαν ωρολογιακές βόμβες. Στη συντήρηση θα γίνει έλεγχος τους και αντικατάσταση αν και όταν χρειάζεται. Εννοείται ότι διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ελατηρίων για όλες τις πόρτες, ασχέτως μεγέθους και βάρους.

Αντικατάσταση κυλίνδρων και καλωδίων: Για να παραταθεί η ζωή μιας γκαραζόπορτας είναι σημαντικό να αντικαθίστανται άμεσα φθαρμένοι κύλινδροι και καλώδια. Οι συντηρητές μας προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, αν και όταν χρειαστεί.

Ενδιαφέρεσαι για Συντήρηση Γκαραζόπορτας από την Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε;

Ζητήστε μας προσφορά και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Συχνές ερωτήσεις για τη συντήρηση

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται;

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο έλεγχος και η συντήρηση πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο. Αν ωστόσο η πόρτα χρησιμοποιείται πολύ – σε έναν επαγγελματικό χώρο, για παράδειγμα – μπορεί να πρέπει να γίνεται συχνότερα. Οι ειδικοί μας αφού δουν τη πόρτα και τη χρήση της, θα σας ενημερώσουν για το πότε κρίνουν ότι θα πρέπει να ξαναέρθουν.

Πως μπορώ να καταλάβω ότι η πόρτα μου χρειάζεται συντήρηση;

Σε γενικές γραμμές, αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανωμαλία στην λειτουργία της πόρτας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον τεχνικό. Οι κυριότερες ενδείξεις είναι οι παράξενοι θόρυβοι και οι σπασμωδικές κινήσεις κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της.

Γιατί να επιλέξω την Dmenounos για επισκευή ή συντήρηση της γκαραζόπορτας μου;

Γιατί είμαστε μία από τις έμπειρες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα. Έχουμε αναλάβει με επιτυχία αμέτρητα projects για ιδιώτες κι επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Τέλος, οι τεχνικοί μας είναι άψογοι επαγγελματίες, άρτια εκπαιδευμένοι και προσεκτικά επιλεγμένοι. Με άλλα λόγια, είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία συντήρησης;

Μία τυπική διαδικασία ελέγχου και ρυθμίσεων διαρκεί το πολύ μία ώρα σε μια συνηθισμένη γκαραζόπορτα. Αν χρειάζονται επισκευές ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το πλήθος και το μέγεθος τους. Τέλος, εννοείται ότι για τις πόρτες βιομηχανικού τύπου απαιτείται περισσότερος χρόνος – κάποιες ώρες – λόγω του μεγέθους τους.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού με την Dmenounos;

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ειδικής φόρμας στο site μας.  Όποια μέθοδο και να επιλέξετε, θα κανονίσουμε ώστε η επίσκεψη να γίνει την μέρα και ώρα που θα σας βολεύει περισσότερο.

Ενδιαφέρεσαι για Συντήρηση Γκαραζόπορτας από την Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε;

Ζητήστε μας προσφορά και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας ή καλέστε μας στο +30 21 0321 7503

Dimitris Menounos - Δημητρης Μενουνος

O Δημήτρης Μενούνος είναι ο ιδιοκτήτης της dmenounos.gr. Eδώ μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα του που δίνουν συμβουλές και επεξηγήσεις πάνω στα συστήματα ασφαλείας.