ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Διάφανα Ρολά Ασφαλείας – Vision Panel

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
rollo-diafano-eyeq-04

Τα ρολά ασφαλείας είναι ένα μέτρο ασφαλείας που ανέκαθεν ήταν απαραίτητο για τη προστασία των καταστημάτων. Ειδικά στις μέρες μας που μια κλοπή ή διάρρηξη μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες οικονομικές ζημιές σε μία επιχείρηση, από τις οποίες μπορεί να είναι και πολύ δύσκολο να «συνέλθει», είναι ακόμη πιο απαραίτητα. Δεν είναι όμως όλα τα ρολά ασφαλείας για επιχειρήσεις ιδανικά για όλες τις επιχειρήσεις, κάθε επιχείρηση θα πρέπει να διαλέξει τα ρολά που της ταιριάζουν υπολογίζοντας πολλούς παράγοντες, από το πόσο θέλει να φαίνεται η πρόσοψη και η βιτρίνα της, μέχρι τη περιοχή στην οποία βρίσκεται.

Τα σύγχρονα ρολά καταστημάτων κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικά υλικά και μπορούν να αντέξουν όλες σχεδόν τις προσπάθειες διάρρηξης ενώ πολλά μπορούν να προσφέρουν και προστασία ακόμη και από αντικείμενα που μπορεί να εκτοξευθούν ενάντια στη βιτρίνα. Ωστόσο αυτή η μεγάλη ασφάλεια συχνά έρχεται με ένα σημαντικό κόστος: την ορατότητα. Τα ρολά λαμαρίνας ας πούμε δημιουργούν ένα συμπαγές μεταλλικό τείχος μπροστά από τη βιτρίνα το οποίο τη προστατεύει μεν, αλλά κρύβει και τελείως το περιεχόμενο της.

Είναι γνωστό ότι η τεχνολογία προοδεύει συνεχώς και αυτό ισχύει και για τα ρολά ασφαλείας. Η τελευταία εξέλιξη στο χώρο είναι τα λεγόμενα διάφανα ρολά, τα οποία μπορούν να προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας χωρίς να θυσιάζουν σχεδόν καθόλου την ορατότητα της βιτρίνας.

Τι είναι τα διάφανα ρολά

Τα διάφανα ρολά μπορούμε να πούμε ότι αποτελούνται από δύο μέρη: μακριές μεταλλικές ράβδους ή λεπτά μακρόστενα μεταλλικά ελάσματα και ειδικά πολυμερή υλικά με μεγάλη διαφάνεια. Τα πολυμερή τοποθετούνται ανάμεσα στις ράβδους ή τα ελάσματα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας τοίχος από οριζόντια μεταλλικά κάγκελα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν διάφανα «παράθυρα». Τα οριζόντια κάγκελα εξασφαλίζουν μεγάλη ορατότητα της βιτρίνας ακόμη και από απόσταση, ενώ τα πολυμερή που βρίσκονται ανάμεσα τους δεν επιτρέπουν στους υποψήφιους κλέφτες να περάσουν το χέρι ή τα εργαλεία τους από τα κάγκελα.

Που χρησιμοποιούνται

Όπως είναι λογικό, τα εν λόγω ρολά ασφαλείας χρησιμοποιούνται σε καταστήματα που βασίζονται στη βιτρίνα τους για να προσεγγίσουν πελατεία. Ως εκ τούτου θα τα δείτε κυρίως σε καταστήματα με ρούχα, αθλητικά είδη και παπούτσια καθώς και σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με είδη οπτικών και ακόμη και σε κάποια καφέ κι εστιατόρια που θέλουν να «διαφημίσουν» τον εσωτερικό τους χώρο.

Πλεονεκτήματα

Το κύριο πλεονέκτημα των εν λόγω ρολών είναι το γεγονός ότι εξασφαλίζουν πολύ μεγάλη ορατότητα, χωρίς όμως να θυσιάζουν ασφάλεια. Επιπλέον, τα πολυμερή από τα οποία αποτελούνται είναι πολύ ανθεκτικά, οπότε μπορούν σε κάποιο βαθμό να προσφέρουν και προστασία από αντικείμενα που μπορεί να «πέσουν» πάνω στη βιτρίνα. Τέλος, τα περισσότερα πολυμερή προσφέρουν και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, έτσι ώστε να μην επηρεάζονται τα εμπορεύματα που είναι στη βιτρίνα και να ξεθωριάζουν ή γενικά να αλλοιώνονται λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα που έχουν τα εν λόγω ρολά είναι το γεγονός ότι απαιτούν λίγη περισσότερη φροντίδα από τους άλλους τύπους, αφού τα διάφανα πολυμερή θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να είναι όσο το δυνατόν πιο διάφανα και να προσφέρουν τη μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή ορατότητα. Όπως και να έχει πάντως, τα εν λόγω υλικά καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Τα διάφανα ρολά είναι η πλέον ιδανική λύση για μία πολύ μεγάλη μερίδα επιχειρήσεων. Αν πιστεύετε ότι και η δική σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτά, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Dmenounos θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ρολά που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρηση σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την τέλεια ορατότητα και ασφάλεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον, το τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει σε προνομιακές τιμές όλα τα τεχνικά μέρη της διαδικασία, από τις μετρήσεις μέχρι την εγκατάσταση, καθώς και τη συντήρηση αλλά και την επισκευή των ρολών σας.

Κατασκευασμένο από σύνθετο πολυμερές υλικό μεγάλης αντοχής με υψηλό ποσοστό διαφάνειας 87% , με ενίσχυση εσωτερικές μεταλλικές ράβδους. Μπορεί να συνδυαστεί με τα μεταλλικά ρολλα για εξοικονόμηση ενεργείας για φυσικό φωτισμό.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τα Vision Panel (Διάφανα) ρολά μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
rollo-diafano-eyeq-04

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.