ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Με Μόνωση

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
l2in-01

Τα μονωτικά ρολά είναι από τις πλέον ενδεδειγμένες επιλογές για όσους δεν αρκούνται στο να είναι ο χώρος τους ασφαλής μόνο από τους κλέφτες αλλά θέλουν και προστασία από τα στοιχεία της φύσης ή ακόμη και τον θόρυβο των πόλεων. Τα συγκεκριμένα ρολά είναι συνήθως κλειστού τύπου και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα κλασικά ρολά αυτού του τύπου είναι το γεγονός ότι τα κομμάτια από τα οποία αποτελούνται έχουν μέσα τους μονωτικά υλικά. Τα υλικά αυτά μπορούν και προστατεύουν τον χώρο από τις πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, το νερό και την υγρασία ενώ μπορεί να προσφέρουν και ηχομόνωση.

Τα μονωτικά ρολά χρησιμοποιούνται συνήθως σε super market αλλά και σε καταστήματα με ευπαθή προϊόντα όπως κρεοπωλεία, μανάβικα και ιχθυοπωλεία. Η χρήση τους όμως δεν είναι αποκλειστικά επαγγελματική αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν γκαραζόπορτες σε γκαράζ τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (χώροι στάθμευσης – κλειστά πάρκινγκ, γκαράζ επιχειρήσεων, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ) όσο και σε σπίτια. Είναι από τους πλέον δημοφιλείς τύπους ρολών γιατί προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία. Ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος ή του σπιτιού σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τύπους που θα βρείτε παρακάτω. Εννοείται ότι το προσωπικό μας μπορεί πάντα να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για σας.

Σειρά L

Σειρά A

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Για μας στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι το παν, γι’ αυτό και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Αν είστε παραδοσιακός τύπος, μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο (210 3217 503), ή να μας επισκεφθείτε στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54 ΤΚ 10442

Αν είστε λάτρης του internet, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας απαντήσουμε εντός του εικοσιτετραώρου.

Αν θέλετε να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας, απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και όσο το δυνατόν καλύτερα.