ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Μεταλλικά Ρολά Ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας είναι το άλφα και το ωμέγα της ασφάλειας ενός καταστήματος, γι’ αυτό και τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού εδώ και αρκετές δεκαετίες. Πρόκειται για ένα μοναδικό μέτρο ασφαλείας το οποίο στην ουσία τοποθετεί έναν τοίχο ανάμεσα στο κατάστημα και όλους τους υποψήφιους εισβολείς και σε αντίθεση με άλλα μέτρα ασφαλείας, όπως οι κάμερες και οι συναγερμοί, αποτρέπει την είσοδο των κλεφτών αφού θα πρέπει να αφαιρέσουν τα ρολά για να μπουν μέσα.

Με τα χρόνια τα ρολά για καταστήματα εξελίχθηκαν με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν στην αγορά πολλά και διάφορα είδη, το κάθε ένα με τα δικά του υπέρ και κατά. Τα λεγόμενα μεταλλικά ρολά είναι και αυτά που πλέον προτιμούν οι περισσότερες επιχειρήσεις, άσχετα με το τι πουλάνε ή το που βρίσκονται.

Τι είναι τα μεταλλικά ρολά

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα τα ρολά ασφαλείας είναι μεταλλικά, αφού κατασκευάζονται από αλουμίνιο ή χάλυβα. Με τον όρο μεταλλικά ρολά όμως, συνήθως εννοούμε αυτά που αποτελούνται από μακρόστενα κομμάτια μετάλλου. Με άλλα λόγια, σε αυτή τη κατηγορία δεν περιλαμβάνονται τα κλασικά ρολά τύπου πλέγμα ή τα λεγόμενα και δικτυωτά, τα οποία είναι και τα πρώτα που κυκλοφόρησαν πριν από αρκετές δεκαετίες.

Τα μεταλλικά ρολά μπορούμε να πούμε ότι χωρίζονται σε δύο τύπος: τα κλειστού και τα ανοιχτού τύπου. Εννοείται ότι ο κάθε τύπος έχει τα υπέρ και τα κατά του και απευθύνεται σε συγκεκριμένο τύπο επιχειρήσεων ή καταστημάτων.

Τα μεταλλικά ρολά κλειστού τύπου

Τα ρολά αυτά αποτελούνται από συμπαγή μεταλλικά κομμάτια και όταν κλείνουν στην ουσία δημιουργούν ένα σχεδόν αδιαπέραστο μεταλλικό τείχος ανάμεσα στους κλέφτες και το κατάστημα. Πρόκειται για το πλέον ασφαλές ρολό αφού δεν επιτρέπει καμία επαφή – ούτε καν οπτική – ανάμεσα στους διαρρήκτες και το κατάστημα. Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει και πολύ μεγάλη προστασία από αντικείμενα που μπορεί κανείς να εκτοξεύσει ενάντια στη βιτρίνα, είτε για να κάνει πλιάτσικο είτε επειδή απλά «κάνει μπάχαλα».

Τα ρολά κλειστού τύπου είναι ιδανική λύση για καταστήματα που δεν βασίζονται στις βιτρίνες τους. Θα τα συναντήσετε κυρίως σε τράπεζες, φαρμακεία και καταστήματα κινητών. Επιπλέον, τα έχουν και αρκετά μαγαζιά – ασχέτως εμπορεύματος – που βρίσκονται κοντά σε χώρους που σημειώνονται συχνά επεισόδια, όπως ας πούμε στα πέριξ γηπέδων και σταδίων.

Τα μεταλλικά ρολά ανοιχτού τύπου

Τα ρολά αυτά παρά το όνομα τους, δεν είναι και τόσο ανοιχτά. Αποτελούνται και αυτά από ορθογώνια, μακρόστενα κομμάτια φτιαγμένα από μέταλλο, τα οποία όμως δεν είναι συμπαγή αλλά έχουν μικρές τρύπες. Οι τρύπες αυτές είναι αρκετά μικρές ώστε να μην μπορεί ο κλέφτης να περάσει τα χέρια και τα εργαλεία του από αυτές, αλλά όχι τόσο μικρές που να μην επιτρέπουν την οπτική επαφή με τη βιτρίνα. Με άλλα λόγια, προσφέρουν και αυτά αρκετά υψηλή ασφάλεια, χωρίς όμως να κρύβουν τελείως τη βιτρίνα. Απλά θα πρέπει κάποιος να πάει αρκετά κοντά σε αυτή για να μπορέσει να τη δει καθαρά.

Τα ρολά ανοιχτού τύπου χρησιμοποιούνται κυρίως από καταστήματα που βασίζονται στη βιτρίνα τους, αλλά βρίσκονται σε «δύσκολες» περιοχές, οπότε κι έχουν ανάγκη απ’ όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και περισσότερη ασφάλεια. Τα συναντάμε κυρίως σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με ρούχα και παπούτσια και ακόμη και ψιλικατζίδικα.

Η επιλογή των σωστών μεταλλικών ρολών είναι μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία η οποία καλό είναι να γίνει με κάποιον ειδικό στο πλευρό σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Dmenounos είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Οι ειδικοί υπάλληλοι μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και το προφίλ της επιχείρησης σας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και αισθητικής στο πιο προσιτό κόστος. Επιπλέον, θα αναλάβουν και την εγκατάσταση των ρολών που θα επιλέξετε αλλά και την συντήρηση και την επισκευή τους όποτε και αν χρειαστεί.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τα Μεταλλικά ρολά μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
tmp-img

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.