ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Με Λαμαρίνα

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
l110-01

Τα ρολά λαμαρίνας είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια για το κατάστημα τους. Στην ουσία πρόκειται για συμπαγή φύλλα λαμαρίνας τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και όταν κατεβαίνουν στην ουσία δημιουργούν έναν μεταλλικό τοίχο ανάμεσα στο κατάστημα και όλους όσους είναι έξω από αυτό. Με άλλα λόγια, ο κλέφτης δεν έχει καμία επαφή με τη βιτρίνα και τις άλλες διόδους του καταστήματος, ούτε καν οπτική.

Το μειονέκτημα των ρολών αυτών είναι ακριβώς το γεγονός ότι δημιουργούν ένα συμπαγές τείχος. Αυτό σημαίνει ότι η βιτρίνα δεν φαίνεται καθόλου. Τα ρολά ασφαλείας αυτού του τύπου είναι ιδανικά για καταστήματα που δεν βασίζονται και πολύ στη βιτρίνα τους ή έχουν πάρα πολύ ακριβά εμπορεύματα. Θα τα συναντήσετε κυρίως σε τράπεζες, φαρμακεία και καταστήματα με είδη υψηλής τεχνολογίας.

Στην επιχείρηση μας θα βρείτε μία τεράστια από ρολά λαμαρίνας για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο κατάστημα, το γούστο και φυσικά το budget σας. Εννοείται ότι το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πλέον κατάλληλα για τις ανάγκες σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια του καταστήματος σας και τα ρολά λαμαρίνας ειδικότερα, η επιχείρηση μας θα σας προσφέρει τη καλύτερη λύση.

Σειρά L

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Για μας στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι το παν, γι’ αυτό και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Αν είστε παραδοσιακός τύπος, μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο (210 3217 503), ή να μας επισκεφθείτε στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54 ΤΚ 10442

Αν είστε λάτρης του internet, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας απαντήσουμε εντός του εικοσιτετραώρου.

Αν θέλετε να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας, απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και όσο το δυνατόν καλύτερα.