ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Επισκευές Ρολών: Άμεση Επισκευή Ρολού στην Αθήνα

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
tmp-img

Τα ρολά ασφαλείας είναι πλέον το πιο απαραίτητο μέτρο ασφαλείας για κάθε κατάστημα. Είναι ίσως το μόνο μέτρο που μπορεί να προσφέρει πραγματική ασφάλεια, αφού αποτελεί ένα εμπόδιο που κρατά τους ανεπιθύμητους έξω από τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται. Αυτό εννοείται ότι έχει τεράστια σημασία για ένα κατάστημα αφού αν το εμπόρευμα που έχει μέσα του είναι ακριβό – αν ας πούμε πουλάει κοσμήματα ή ακριβά κινητά – αρκεί ακόμη και μια πολύ σύντομη «επίσκεψη» κλεφτών για να γίνει μια αρκετά μεγάλη οικονομική ζημιά. Ο συναγερμός και η κάμερα θα κάνουν τον κλέφτη να το σκεφτεί πολύ καλά για να προσπαθήσει να «μπουκάρει» αλλά τα ρολά αποτελούν το εμπόδιο που θα τον κρατήσει έξω.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ρολών ασφαλείας είναι το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ απλά στη χρήση τους, άσχετα από τον τύπο τους. Αποτελούνται από σχετικά απλούς μηχανισμούς (μοτέρ ρολού), οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς για να ανοίξει ή να κλείσει ένα χειροκίνητο ρολό είναι να το τραβήξει ή να το σπρώξει, ενώ στη περίπτωση των αυτόματων, αρκεί συνήθως το πάτημα ενός κουμπιού. Το γεγονός λοιπόν ότι τα ρολά ασφαλείας καταστημάτων είναι απλά στη χρήση σημαίνει ότι χρειάζονται και σχετικά λίγη συντήρηση (service / επισκευή). Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν χρειάζονται ποτέ και καθόλου συντήρηση.

Γιατί πρέπει να συντηρούνται τα ρολά

Μπορεί οι μηχανισμοί των ρολών ασφαλείας να είναι απλοί και να μην έχουν πάρα πολλά κινούμενα μέρη, αλλά δεν παύουν να είναι μηχανισμοί, πράγμα που σημαίνει ότι η χρήση τους προκαλεί κάποιες φθορές και χρειάζονται επισκευή. Οι φθορές αυτές μπορεί να εξελίσσονται και να επιδεινώνονται χωρίς να το καταλαβαίνει ο ιδιοκτήτης των ρολών και σε κάποιο σημείο να προκαλέσουν μία αναπάντεχη βλάβη, η οποία μπορεί να είναι και μεγάλη ή κι επικίνδυνη αλλά κοστοβόρα αφού μπορεί να καταλήξει μέχρι και σε αντικατάσταση μοτέρ. Σε μία συντήρηση λοιπόν, ο τεχνικός θα βρει τέτοια προβλήματα και θα τα λύσει πριν να προλάβουν να μεγαλώσουν και να χρειαστούν μεγαλύτερη επισκευή ή να αποτελέσουν κίνδυνο.

Επίσης, τα ρολά κινούνται σε ειδικά ράουλα τα οποία πρέπει να είναι πάντα καθαρά αλλά και να έχουν αρκετή λίπανση, έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται τα ρολά χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση και να μην υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρουν. Θα πρέπει λοιπόν να καθαρίζετε και να λιπαίνετε συχνά τα ράουλα για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις κάποια μέρα. Εννοείται ότι δεν απαιτείται ειδικός μηχανισμός αλλά ούτε κι εξειδικευμένες γνώσεις για να γίνει ο εν λόγω καθαρισμός, απλά χρειάζεται λίγος χρόνος και διάθεση και φυσικά πρόγραμμα, καθώς θα πρέπει να γίνεται τακτικά.

Επισκευή ηλεκτρικών ρολών

Όπως εξηγήσαμε και παραπάνω λοιπόν, τα ρολά μπορεί να είναι απλά αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν μέρη που μπορούν να χαλάσουν. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι να «φρακάρει» είτε ο μηχανισμός είτε το ρολό κατά τη πορεία του στο ράουλο. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, και τα δύο αυτά προβλήματα οφείλονται σε έλλειψη καθαρισμού και σωστής συντήρησης. Τα καλά νέα είναι ότι οι επισκευές ρολών για τα ρολά είναι σχετικά εύκολες, αρκεί βέβαια να έχει κανείς τις κατάλληλες γνώσεις γύρω από τις επισκευές ρολών και τα σωστά εργαλεία. Επειδή είναι σχετικά απλά σαν μηχανισμοί σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει την επισκευή ο οποιοσδήποτε «μάστορας». Τόσο η συντήρηση όσο και οι επισκευές ρολών, πρέπει να γίνονται πάντα από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Εμείς στη Dmenounos καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικά είναι τα ρολά για κάθε επιχείρηση, αφού στην ουσία αποτελούν τη πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στους διαρρήκτες, κάτι πολύ σημαντικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Γι’ αυτό το λόγο διαθέτουμε πάντα στους πελάτες μας πολύ έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι οποίοι μπορούν να επισκευάσουν και να συντηρήσουν ρολά όλων των τύπων, άσχετα από αν έχουν αγοραστεί ή όχι από την επιχείρηση μας. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι συνέχεια για και φέρουν πάντα εις πέρας το έργο τους χωρίς περιττές καθυστερήσεις γιατί γνωρίζουμε πόσο επείγουσες είναι πάντα οι επισκευές ρολών.

Επισκευές ρολών στην Αθήνα

Επισκευή ηλεκτρικού ρολού και τιμές

Η Dmenounos λοιπόν μπορεί να αναλάβει το service αλλά και την επισκευή ρολών ασφαλείας σε όλη την Αθήνα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας για επισκευές ρολών στην Αθήνα και τις τιμές αναλόγως των απαιτήσεων που έχετε και τον τύπο του ρολού σας.

Δείτε φωτογραφίες από Επισκευές ρολών

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
tmp-img

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.