ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Δικτυωτά Ρολά Ασφαλείας

Μία βόλτα στην αγορά αρκεί για να δει κανείς ότι πλέον δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κατάστημα που να μην έχει ρολά ασφαλείας για μαγαζιά. Μπορεί οι κάμερες και οι συναγερμοί να αποτρέπουν τους περισσότερους «ερασιτέχνες» κλέφτες από το να προσπαθήσουν να «μπουκάρουν» σε ένα μαγαζί, αλλά δεν κάνουν για να τους εμποδίσουν ουσιαστικά. Τα ρολά από την άλλη δημιουργούν ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα σε όσους βρίσκονται έξω από ένα κατάστημα και το ίδιο κατάστημα, ένα εμπόδιο που όποιος θέλει να μπει θα πρέπει να το ξεπεράσει, πράγμα για το οποίο θα χρειαστεί χρόνος και γνώσεις που δεν διαθέτουν οι περισσότεροι επιτήδειοι.

Πολλοί καταστηματάρχες νομίζουν ότι επειδή το κατάστημα τους είναι σε κάποια σχετικά ασφαλή περιοχή, δεν έχουν ανάγκη τα ρολά. Άλλοι ανησυχούν για το υπερβολικό κόστος που μπορεί να έχουν τα ρολά ασφαλείας ενώ και πολλοί φοβούνται ότι τα ρολά μπορεί να «κρύψουν» τη βιτρίνα τους και να κόψουν τη πελατεία.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τύπου ρολών και ο κάθε τύπος είναι ιδανικός για συγκεκριμένους τύπους επιχειρήσεων. Η επιλογή ρολών σίγουρα δεν είναι μία απλή υπόθεση, αλλά για πάρα πολλές επιχειρήσεις, η πιο κλασική επιλογή, τα δικτυωτά ρολά, είναι και η καλύτερη και η πλέον ιδανική.

Τι είναι τα δικτυωτά ρολά;

Αν έχετε κάνει βόλτα στην αγορά όταν τα μαγαζιά είναι κλειστά, τότε σίγουρα έχετε δει τα δικτυωτά ρολά, αφού είναι και ο πιο κλασικός αλλά και ο πιο δημοφιλής τύπος ρολών που υπάρχει. Με απλά λόγια, τα ρολά αυτού του τύπου αποτελούνται από μεταλλικές «βέργες» οι οποίες πλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μεταλλικό πλέγμα. Τα ανοίγματα αυτού του πλέγματος ονομάζονται συνήθως μάτια και το μέγεθος τους μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος όσον αφορά την επιθυμητή ασφάλεια και ορατότητα. Σε γενικές γραμμές, τα εν λόγω ρολά προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή ορατότητα στη βιτρίνα και το κατάστημα, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια.

Που θα τα συναντήσετε

Όπως είπαμε και πριν, τα δικτυωτά ρολά είναι τα πιο δημοφιλή και κλασικά ρολά και γι’ αυτό θα τα βρείτε παντού και σε κάθε τύπο καταστήματος. Συνήθως θα τα βρείτε σε ψιλικατζίδικα αλλά και σε φαρμακεία και καταστήματα ρούχων τόσο στο κέντρο μεγάλων πόλεων όσο και σε συνοικίες και γειτονιές. Γενικά, θα τα βρείτε σε καταστήματα που θέλουν να φαίνεται η βιτρίνα τους.

Πλεονεκτήματα

Τα δικτυωτά ρολά έχουν αρκετά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλή. Το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι άσχετα από το μέγεθος των «ματιών» τους, δεν κρύβουν τη βιτρίνα. Είναι ίσως τα μόνα ρολά που επιτρέπουν στις βιτρίνες των μαγαζιών να φαίνονται καθαρά, ακόμη και από απόσταση. Ένα άλλο πλεονέκτημα τους είναι το κόστος τους, το οποίο μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο από τα ρολά τύπου λαμαρίνας ή τα διάτρητα. Τέλος, διατίθενται πάντα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Μειονεκτήματα

Το κύριο μειονέκτημα που έχουν τα δικτυωτά ρολά είναι το γεγονός ότι λόγω των «ματιών» τους, δεν προσφέρουν το ίδιο μεγάλη προστασία από αντικείμενα που μπορούν να εκτοξευθούν ενάντια στη βιτρίνα. Εννοείται ότι και πάλι οι «μπαχαλάκηδες» ή οι κλέφτες δεν θα μπορέσουν να περάσουν στο κατάστημα, αλλά μπορεί να γίνει κάποια ζημιά στο τζάμι της βιτρίνας από τα αντικείμενα που θα πετάξουν.

Στη Dmenounos θέλουμε πάντα οι πελάτες να αποκτούν τα καλύτερα ρολά ασφαλείας γι’ αυτούς τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ασφάλειας στο μικρότερο κόστος. Γι’ αυτό και η επιχείρηση μας διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από δικτυωτά ρολά προκειμένου να μπορεί ο κάθε πελάτης μας – πάντα με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας – να επιλέξει το καλύτερο ρολό για το χώρο του.  Επιπλέον, οι ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να τοποθετήσουν τα ρολά της επιλογής σας στον χώρο σας αλλά και να αναλάβουν την τεχνική τους υποστήριξη για όσο καιρό θα τα έχετε στην επιχείρηση σας. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε τα καλύτερα δικτυωτά ρολά, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

Τα ρολλα αυτά έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό την ασφάλεια και την υψηλή προβολή των εμπορευμάτων.

Κατασκευάζεται από βέργες γαλβανισμένου σιδηρού Φ8mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβάνιζε λαμαρίνα δημιουργώντας ρομβοειδή ανοίγματα που τα συναντάμε σε διαφορές παραλλαγές που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία απαιτήσεων σχετικά με την ασφάλεια, το μέγεθος και την αρχιτεκτονική του χώρου που προστατεύουν. Κατάλληλα για καταστήματα, οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή πολυεστερικής πούδρας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η λειτουργιά του μπορεί να είναι χειροκίνητη η ηλεκτροκίνητη ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Σειρά Δικτυωτών Ρολλών

Το πεδίο εφαρμογής τους είναι κυρίως τα καταστήματα και γενικότερα οι επαγγελματικοί χώροι που θέλουν η προστασία τους να μην αποβαίνει σε βάρος της δυνατότητας προβολής των εμπορευμάτων τους. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ 8 mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1,5 mm δημιουργώντας ρομβοειδή ανοίγματα με μέγεθος που ποικίλει σύμφωνα με τις παρακάτω κατηγορίες.

Μεγάλο Μάτι

diktyoto-megalo-mati

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 17cm x 11.5 cm και προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους με σχετικά μεγάλου μεγέθους εμπορεύματα να προβάλονται  πίσω από το μέγεθος του ρολλού.

Μεσαίο Μάτι

diktyoto-mesaio-mati

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 11 cm x 10 cm  και προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους προσπαθώντας να καλύψει απαιτήσεις που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.

Μικρό Μάτι

diktyoto-mikro-mati

Το άνοιγμα του ρόμβου είναι 7 cm x 5 cm και προστατεύει κυρίως χρυσοχοεία ή σε καταστήματα με μικρού μεγέθους εμπορεύματα.

Στρογγυλό Μάτι

diktyoto-stroggylo-mati

Το άνοιγμα του κύκλου είναι Φ10 cm και προστατεύει κυρίως επαγγελματικούς χώρους με σχετικά μεγάλου μεγέθους εμπορεύματα να προβάλονται  πίσω από το μέγεθος του ρολλού.

Καρέ Μάτι

diktyoto-kare-mati

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τα Δικτυωτά ρολά μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
rolla-diktiota-04

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.