ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Διάτρητα Ρολά Ασφαλείας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
l70d-02

Τα ρολά ασφαλείας είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ασφάλεια ενός κατάστηματος, άσχετα από το είδος της επιχείρησης που στεγάζει. Τα ρολά θα τα βρείτε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα αφού στην ουσία είναι ένα εξαιρετικό μέτρο προστασίας που τοποθετεί έναν τοίχο ανάμεσα στο κατάστημα και τις διόδους του και τους κλέφτες. Τα ρολά καταστημάτων όμως δεν μπαίνουν μόνο ανάμεσα στους κλέφτες και το κατάστημα αλλά και στους υποψήφιους πελάτες οι οποίοι χαζεύουν βιτρίνες, γι’ αυτό και η κάθε επιχείρηση πρέπει να επιλέξει πολύ προσεκτικά τα ρολά της.

Όταν επιλέγουμε ρολά θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας δύο παράγοντες: την ασφάλεια και την ορατότητα: όσο λιγότερη ορατότητα προσφέρει ένα ρολό, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ασφάλεια που προσφέρει. Είναι προφανές ότι τα ρολά τύπου λαμαρίνα που στην ουσία δημιουργούν ένα συμπαγές τοίχος όταν κλείνουν, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα κατάστημα που θέλει μεν να είναι ασφαλές, αλλά να φαίνεται και η βιτρίνα του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα διάτρητα ρολά είναι σχεδόν πάντα η πιο σωστή λύση.

Τι είναι τα διάτρητα ρολά;

Τα διάτρητα ρολά αποτελούνται και αυτά από μακρόστενα κομμάτια λαμαρίνας, παρόμοια με αυτά των ρολών τύπου λαμαρίνας. Η διαφορά τους είναι απλή: έχουν πάρα πολλές μικρές τρυπίτσες οι οποίες επιτρέπουν σε κάποιον υποψήφιο πελάτη να δει σχετικά άνετα και καθαρά τι είναι πίσω από τα ρολά. Εννοείται ότι οι τρυπίτσες αυτές είναι τόσο μικρές που δεν επιτρέπουν να χωρέσει το χέρι κάποιου υποψήφιου κλέφτη ή τα εργαλεία του. Τα ρολά αυτά λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό ορατότητας και ασφάλειας.

Που χρησιμοποιούνται τα διάτρητα ρολά;

Τα ρολά αυτού του τύπου θα τα βρείτε πολύ συχνά σε κοσμηματοπωλεία, καταστήματα με είδη υψηλής τεχνολογίας και ακόμη και σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών που βρίσκονται σε περιοχές που γίνονται συχνά επεισόδια και άλλες φασαρίες. Γενικά, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα καταστήματα, αρκεί οι ιδιοκτήτες τους να είναι συμβιβασμένοι με την ιδέα ότι οι βιτρίνες τους δεν θα είναι ευδιάκριτες από μακριά.

Πλεονεκτήματα

Όπως είπαμε και πριν, το σαφές πλεονέκτημα των ρολών αυτών είναι η μεγάλη ασφάλεια που προσφέρουν. Όχι μόνο προστατεύουν από τους κλέφτες και τους διαρρήκτες, αλλά προσφέρουν και προστασία από πέτρες, καδρόνια, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα που μπορούν να εκτοξεύσουν κάποιοι καρά κάποιας βιτρίνας, είτε για να κάνουν πλιάτσικό είτε απλά επειδή γίνονται επεισόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι θα τα συναντήσετε σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές που γίνονται συχνά επεισόδια, όπως ας πούμε στα περίχωρα μεγάλων γηπέδων.

Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των διάτρητων ρολών είναι φυσικά το γεγονός ότι παρέχουν και αρκετά μεγάλη ορατότητα στη βιτρίνα, η οποία όμως δεν είναι «τέλεια».

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα των διάτρητων ρολών είναι ότι οι τρύπες των λαμαρίνων είναι τόσο μικρές που δύσκολα μπορεί να δει κανείς από απόσταση τι είναι πίσω από αυτές. Θα πρέπει με άλλα λόγια οι υποψήφιοι πελάτες να είναι αρκετά κοντά στο μαγαζί για να δουν τη βιτρίνα όσο το δυνατόν καλύτερα. Εννοείται ότι και πάλι η ορατότητα που προσφέρεται είναι πολύ καλύτερη από αυτή που προσφέρουν τα κλασικά ρολά τύπου λαμαρίνας.

Όποιο και να είναι το ρολό που σας ενδιαφέρει, εμείς εδώ στη Dmenounos θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση τις ανάγκες, το γούστο και το budget σας. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από διάτρητα ρολά – και όχι μόνο – και το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πλέον ασφαλή αλλά κι αισθητικά άρτια λύση για σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας θα αναλάβει να εγκαταστήσει τα ρολά που θα επιλέξετε και θα είναι πάντα δίπλα σας όταν θα χρειαστεί να τα συντηρήσετε ή να τα επισκευάσετε. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε άμεσα να κάνετε την επιχείρηση σας πιο ασφαλή.

Σειρά L

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
l70d-02

Για μας στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι το παν, γι’ αυτό και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Αν είστε παραδοσιακός τύπος, μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο (210 3217 503), ή να μας επισκεφθείτε στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54 ΤΚ 10442

Αν είστε λάτρης του internet, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας απαντήσουμε εντός του εικοσιτετραώρου.

Αν θέλετε να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας, απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και όσο το δυνατόν καλύτερα.