ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Βιομηχανικά Ρολά Ασφαλείας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
a90-03

Τα ρολά ασφαλείας είναι η λύση που προτιμούν σχεδόν όλα τα καταστήματα για την ασφάλεια τους και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι προφανής: όχι μόνο πρόκειται για ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στους ανεπιθύμητους επισκέπτες και την επιχείρηση όταν αυτή είναι κλειστή, αλλά είναι και πολύ εύκολα στη χρήση. Τα κλασικά ρολά ασφαλείας – αυτά που βλέπουμε στα καταστήματα δηλαδή – έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγάλους χώρους, δηλαδή να καλύψουν μεγάλες σε μέγεθος διόδους. Είναι σχεδιασμένα για καταστήματα και για βιτρίνες, όχι για πόρτες από τις οποίες μπαινονοβγαίνουν φορτηγά και άλλα οχήματα που μεταφέρουν ογκώδη εμπορεύματα και άλλα φορτία.

Εννοείται λοιπόν ότι υπάρχουν βιομηχανικές επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν και αυτές να προστατεύσουν τα οχήματα τους και τους χώρους φόρτωσης κι εκφόρτωσης τους καθώς και τα προϊόντα που βρίσκονται ή διακινούνται από εκεί. Τα κλασικά ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου (λαμαρίνα) θα ήταν μια καλή λύση, αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν στα μεγάλα ανοίγματα που έχουν οι εν λόγω χώροι. Για επιχειρήσεις τέτοιου είδους λοιπόν, υπάρχει μία απλή λύση: τα βιομηχανικά ρολά.

Τι είναι τα βιομηχανικά ρολλά

Τα βιομηχανικά ρολά, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα τους, είναι στην ουσία ρολά που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να τοποθετηθούν σε χώρους βιομηχανικών προδιαγραφών. Με άλλα λόγια, είναι ειδικά για τα μεγάλα ανοίγματα που έχουν οι χώροι των βιομηχανιών. Αυτό που τα ξεχωρίζει από τα κοινά ρολά ασφαλείας είναι μεγαλύτερο μέγεθος τους, το μεγαλύτερο βάρος τους αλλά και το γεγονός ότι είναι συνήθως κατασκευασμένα από πιο ανθεκτικά μέταλλα, πράγμα που συνεπάγεται και το μεγάλο βάρος τους.

Σε αντίθεση με τα κανονικά ρολά ασφαλείας, τα βιομηχανικά είναι ως επί το πλείστον αυτόματα. Εννοείται πως χρειάζονται ειδικά «βιομηχανικά» μοτέρ και άλλοι μηχανισμού, αφού τα κοινά μοτέρ απλά δεν μπορούν να αντέξουν το αυξημένο βάρος. Εννοείται ότι υπάρχουν και χειροκίνητες εκδόσεις – οι χειροκίνητοι μηχανισμοί υπάρχουν και στα αυτόματα σαν εναλλακτικός τρόπος λειτουργίας σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος – απλά το άνοιγμα απλά με το τράβηγμα ή το σπρώξιμο των ρολών, πάλι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους τους. Ο χειροκίνητος έλεγχος γίνεται με συστήματα που βασίζονται στις τροχαλίες και τις αλυσίδες.

Πλεονεκτήματα

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, τα εν λόγω ρολά είναι στην ουσία μονόδρομος για τους βιομηχανικούς χώρους καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένα γι’ αυτούς. Αυτό που κάνει τα βιομηχανικά ρολά ιδανική λύση για την ασφάλεια των εν λόγω χώρων είναι φυσικά η μεγάλη ανθεκτικότητα των υλικών από τα οποία κατασκευάζονται. Τα εν λόγω υλικά όχι μόνο αντέχουν στις απόπειρες διάρρηξης, αλλά έχουν κι εξαιρετική αντοχή απέναντι στα στοιχεία της φύσης. Τέλος, οι μηχανισμοί χρήσης τους – είτε αυτόματοι είτε χειροκίνητοι – είναι απλοί στη χρήση και αν συντηρούνται σωστά, δεν πρόκειται να παρουσιάσουν εύκολα ή συχνά προβλήματα.

Που χρησιμοποιούνται

Τα βιομηχανικά ρολλά χρησιμοποιούνται, όπως είναι λογικό, σε βιομηχανικούς χώρους. Θα τα βρείτε σε αποθήκες επιχειρήσεων, χώρους φόρτωσης κι εκφόρτωσης καθώς και σε πάρκινγκ βιομηχανικών οχημάτων όπως κλαρκ και φορτηγών. Χρησιμοποιούνται επίσης και από μεγάλα υποκαταστήματα αλυσίδων super market τα οποία συνήθως έχουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Γενικά, θα τα βρείτε μπροστά από σχετικά μεγάλους χώρους και διόδους και όχι μπροστά από βιτρίνες αν και υπάρχουν υποκαταστήματα τραπεζών που έχουν επιλέξει τα εν λόγω ρολά για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τους.

Στη Dmenounos καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού βιομηχανικού ρολού, αφού πολλές φορές είναι και αυτό που θα προστατεύει τα πιο σημαντικά μέρη μιας επιχείρησης. Για το λόγο αυτό, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα στο πλευρό σας. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή σε σχέση με τον χώρο σας αλλά και τις ανάγκες της επιχείρησης σας και θα αναλάβουν τόσο την εγκατάσταση των ρολών, όσο και τη συντήρηση τους αλλά και όποιες επισκευές μπορεί να χρειαστούν. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για βιομηχανικά ρολά σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάντε την σωστή επιλογή

Στη Dmenounos καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού βιομηχανικού ρολού, αφού πολλές φορές είναι και αυτό που θα προστατεύει τα πιο σημαντικά μέρη μιας επιχείρησης. Για το λόγο αυτό, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα στο πλευρό σας. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή σε σχέση με τον χώρο σας αλλά και τις ανάγκες της επιχείρησης σας και θα αναλάβουν τόσο την εγκατάσταση των ρολών, όσο και τη συντήρηση τους αλλά και όποιες επισκευές μπορεί να χρειαστούν.

Σειρά L

Σειρά Α

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Η Τιμή τους

Αναζητάτε ανώτερη ποιότητα σε βιομηχανικά ρολά ασφαλείας σε ανταγωνιστικές τιμές; Η Dmenounos κατανοεί απόλυτα τις ανάγκες σας για προστασία και ασφάλεια και είναι εδώ για να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με μια πλούσια γκάμα προϊόντων που συνδυάζει ανθεκτικότητα και κορυφαία αισθητική, δεσμευόμαστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για προσωπική εξυπηρέτηση. Επιλέξτε την Dmenounos για λύσεις ασφαλείας που δεν κάνουν συμβιβασμούς.

Για μας στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι το παν, γι’ αυτό και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Αν είστε παραδοσιακός τύπος, μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο (210 3217 503), ή να μας επισκεφθείτε στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54 ΤΚ 10442

Αν είστε λάτρης του internet, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επικοινωνίας μας και θα σας απαντήσουμε εντός του εικοσιτετραώρου.

Αν θέλετε να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας, απλά συμπληρώστε τη σχετική φόρμα στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και όσο το δυνατόν καλύτερα.