ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Φυσούνες Φραγής

Οι φυσουνες φραγής μειώνουν τα έξοδα ψύξης και θέρμανσης της επιχείρησης σας αγκαλιάζοντας τα φορτηγά. Προστατεύουν τα εμπορεύματα και το προσωπικό από καιρικές συνθήκες και ρεύματα. Σκελετός από προφίλ πλήρως πτυσσόμενος σε περίπτωση που το φορτηγό δεν ευθυγραμμιστεί σωστά και συγκρούεται με την φύσουνα ο σκελετός θα αναδιπλωθεί χωρίς να γίνει καμία ζημία. Ελαστικά τμήματα πρόσοψης από λάστιχο πάχος 4mm με ενσωματωμένη ενίσχυση. Διαθέτει ελαστικότητα αλλά και εξαιρετική αντοχή ώστε να σφραγίζει σωστά και να μην καταστρέφεται από καιρικές συνθήκες και ρυθμούς φορτοεκφόρτωσης.

Δείτε παραδείγματα από Φυσούνες Φραγής

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
fysounes-fragis-01

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.