ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Αυτόματες Ράμπες Γεφύρωσης

Οι ράμπες φορτοεκφόρτωσης αυξάνουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας στις διαδικασίες φόρτωσης στην αποθήκη σας, βοήθα στην ακριβή προσαρμογή μεταξύ διαφορετικών επίπεδων των φορτηγών αυτοκίνητων και των κτηρίων. Η στιβαρή χαλύβδινη κατασκευή με άκαμπτη πλατφόρμα προσαρμόζει χωρίς πρόβλημα την πλευρική κλίση του φορτηγού. Το αξιόπιστο υδραυλικό σύστημα με 2 υδραυλικούς κυλίνδρους ο ένας κύλινδρος για το χείλος της ράμπας ανταπεξέρχεται σε όλες τις απαιτήσεις, σε περίπτωση τυχαίας μετακίνησης του φορτηγού το επίπεδο της ράμπας ακινητοποιείται.

Δείτε Αυτόματες Ράμπες Γεφύρωσης

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
aftomates-rampes-gefirosis-05

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.