ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Τζαμόπορτες: Τι είναι; Συρόμενες Τζαμόπορτες & Τιμές

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
tzamoportes-02

Οι αυτόματες πόρτες και τα ρολά είναι απαραίτητα για τις επιχειρήσεις αφού προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια αλλά επιτρέπουν και το κατάστημα να έχει την απαραίτητη ορατότητα, ανάλογα με τα είδη που πουλάει και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται. Συνήθως στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις βλέπουμε τα ρολά αν είναι καταστήματα αλλά και τις γκαραζόπορτες αν μιλάμε για επιχείρηση που έχει στη διάθεση της οχήματα ή / και αποθήκες. Υπάρχουν ωστόσο και πιο συγκεκριμένα ή ιδιαίτερα είδη ρολών τα οποία θα τα δούμε σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένους κλάδους της αγοράς.

Τα εξειδικευμένα ρολά και οι ειδικές πόρτες είναι φυσικά κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα, στο Dmenounos όμως θα βρείτε οποιαδήποτε πόρτα χρειάζεστε, πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες και το στιλ της επιχείρησης σας. Εδώ λοιπόν θα βρείτε τις καλύτερες τζαμόπορτες καταστημάτων για όλες τις επιχειρήσεις.

Τι είναι οι τζαμόπορτες;

Με απλά λόγια, οι τζαμόπορτες επιχειρήσεων είναι στην ουσία γκαραζόπορτες οι οποίες ξεχωρίζουν γιατί αποτελούνται από πάνελ κατασκευασμένα από ειδικό γυαλί. Αυτό επιτρέπει τόσο στους πελάτες της επιχείρησης όσο και στο προσωπικό και τη διοίκηση να βλέπουν τι γίνεται στο εσωτερικό του γκαράζ ή της αποθήκης ανά πάσα στιγμή. Το τζάμι στις τζαμόπορτες είναι ειδικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει όχι μόνο μεγάλη ορατότητα αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία τόσο από κλέφτες όσο και από τον καιρό και τα στοιχεία της φύσης. Είναι μία ιδανική επιλογή για συνεργεία, γκαράζ αλλά ακόμη και για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και logictics centers.

Οι τζαμόπορτες της Dmenounos

Αυτό που κάνει μία τζαμόπορτα της Dmenounos να ξεχωρίζει είναι φυσικά η ποιότητα κατασκευής της και η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Με άλλα λόγια, θα βρείτε μία πόρτα που όχι μόνο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, αλλά θα ταιριάζει και απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανέναν συμβιβασμό.

Το πλαίσιο της τζαμόπορτας κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά όπως χάλυβας και αλουμίνιο για να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και ανθεκτικότητα. Τα τζάμια είναι κατασκευασμένα από ειδικό άθραυστο γυαλί το οποίο προσφέρει κι εξαιρετική μόνωση, προστατεύοντας τον χώρο τόσο από τη βροχή και το χιόνι όσο και από τις πολύ χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες. Το μέγεθος και το στιλ της πόρτας μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στον χώρο της επιχείρησης έτσι ώστε να γίνει ένα «φυσικό» και αναπόσπαστο μέρος του.

Δεδομένου του μεγάλου όγκου και βάρους που συνήθως έχουν οι τζαμόπορτες λόγω του μεγέθους τους αλλά και των υλικών τους, σχεδόν πάντα προτείνεται η λύση της αυτοματοποίησης για τη λειτουργία τους. Στη Dmenounos θα βρείτε τα καλύτερα μοτέρ της αγοράς με εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά και χαμηλό κόστος συντήρησης ή / και επισκευής. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης θα είναι πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρει τεχνική βοήθεια αν και όποτε τη χρειαστείτε. Τέλος, εννοείται ότι τα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν την εγκατάσταση της πόρτας και του μηχανισμού για να είστε σίγουροι ότι όλα θα τοποθετηθούν σωστά και ακριβώς όπως πρέπει για την καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία όλου του συστήματος.

Συρόμενες τζαμόπορτες

Οι τζαμόπορτες όπως είπαμε και πριν είναι στην ουσία γκαραζόπορτες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ειδικό διάφανο τζάμι μεγάλης αντοχής. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι μπορούν να έχουν σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά μίας «τυπικής» γκαραζόπορτας. Οπότε μπορούν να υπάρχουν και συρόμενες τζαμόπορτες. Οι συρόμενες τζαμόπορτες τοποθετούνται συνήθως σε μεγάλα ανοίγματα και ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και τις ανάγκες του, μπορεί να είναι διπλές ή μονές. Οι μονές τοποθετούνται σε κανονικά ή μικρά ανοίγματα και οι διπλές σε μεγαλύτερα.

Οι συρόμενες τζαμόπορτες ανοίγουν με κίνηση προς το πλάι η οποία όμως γίνεται με ειδικές ράγες πάνω στις οποίες στην ουσία «ρολάρει» η πόρτα. Με άλλα λόγια, ο μηχανισμός μίας συρόμενης τζαμόπορτας είναι  σχεδόν ίδιος ή παρόμοιος με αυτόν σε μία συρόμενη πόρτα που έχουμε στο σπίτι μας ή με μία συρόμενη γκαραζόπορτα ή καγκελόπορτα.

Εννοείται ότι οι συρόμενες τζαμόπορτες μπορεί να είναι αυτόματες ή χειροκίνητες. Ο χειροκίνητος χειρισμός είναι συνήθως ιδανική επιλογή για σχετικά μικρές τζαμόπορτες καθώς οι πιο μεγάλες είναι πιο βαριές και άρα απαιτούν και μεγάλη δύναμη. Η αυτοματοποίηση μίας συρόμενης τζαμόπορτας γίνεται με τη τοποθέτηση ειδικού μοτέρ το οποίο και αναλαμβάνει πλήρως την κίνηση της πόρτας χωρίς να κάνει οτιδήποτε ο χρήστης πέρα από το να πατήσει κάποιο κουμπί.

Τζαμόπορτες τιμές

Η τιμή μίας τζαμόπορτας εννοείται πως δεν είναι στάνταρ. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι το μέγεθος της πόρτας, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, τα χρώματα αλλά και η ισχύς και ο τύπος του μοτέρ που θα χρειαστεί για την σωστή λειτουργία της. Αυτό σημαίνει ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική κι έχει το δικό της ξεχωριστό κόστος, το οποίο και προκύπτει μετά από εκτίμηση των ειδικών του καταστήματος μας. Αυτό για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι όμως, είναι το γεγονός ότι οι τιμές μας είναι πάντα οι καλύτερες στην αγορά ενώ θα βρείτε και πολλές ειδικές προσφορές. Αν λοιπόν ψάχνετε για την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας, θα τη βρείτε σίγουρα στη Dmenounos.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τις Τζαμόπορτες μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
tzamoportes-02

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.