ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Σπαστές – Οροφής

Αποτελεί την κορυφαία λύση βιομηχανικής πόρτας από πλευράς ποιότητας, αντοχής και θερμομόνωσης, κατασκευάζεται από πάνελ με διπλά τοιχώματα από γαλβάνιζε ατσαλολαμαρινα με γέμιση πυκνής μόνωσης πολυουρεθανης, συνδέονται μεταξύ τους με αρθρωτό σύστημα. Περιμετρικά διαθέτουν λάστιχα στεγανοποίησης που προσφέρουν αθόρυβη λειτουργιά, στεγανότητα και θερμομόνωση. Στα μεγάλα μήκη ενισχύονται με μπαρες κατά μήκος του πάνελ δημιουργώντας ένα ενιαίο και συμπαγές σύνολο. Οι βιομηχανικές πόρτες διαθέτουν δυο συστήματα αντιστάθμισης με ελατήρια στρέψης που διαθέτει ενσωματωμένα φρένα ασφαλείας σε κάθε ελατήριο στρέψης εάν τυχόν στραφεί ελατήριο το φρένο ασφαλείας θα σταματήσει ακαριαία την κάθοδο της πόρτας και το δεύτερο σύστημα ακινητοποίησης φρένο συρματόσκοινου το όποιο σταματά αποτελεσματικά την απότομη κάθοδο της πόρτας σε περίπτωση που σπάσει το συρματόσκοινο ανύψωσης. Η στάνταρ βαφή του πάνελ είναι λευκό με ανάγλυφη επιφάνεια και υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση. Τα σχεδία του πάνελ είναι τα ραμπολε πάνελ και τα λεία πάνελ ανάλογα με τον τύπο που θα επιλεγεί σε μόνο η διπλό οδηγό. Οι δυνατότητες ανύψωσης είναι πολλές και καλύπτουν όλες τις μορφές οροφής των βιομηχανικών κτιρίων. Στις βιομηχανικές σπαστές πόρτες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ανθρωποθυρίδας που επιτρέπει την άνετη διέλευση χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η πόρτα. Στην περίπτωση που χρειαζόμαστε φυσικό φωτισμό υπάρχει δυνατότητα σταθερών παραθύρων από πολυκαιρίτικο τζάμι.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε πόρτες Σπαστές - Οροφής

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
portes-spastes-orofis-07

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.