ores-pou-mpainoun-kleftes-sta-spitia

Η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της σύγχρονης εγκληματικότητας είναι πλέον ένα μείζων θέμα που δεν αφορά μόνο την κοινωνία στο σύνολο της αλλά αποτελεί και προσωπικό ζήτημα κάθε σύγχρονου ανθρώπου. Σε αυτό το πλαίσιο είναι λογικό και επόμενο καθένας από σας να προσπαθεί να ενημερωθεί και να εντοπίσει πότε συμβαίνουν στατιστικά οι περισσότερες παραβιάσεις σπιτιών ώστε να κατορθώσει να προστατεύσει αποτελεσματικά το σπίτι και την οικογένεια του από μια ενδεχόμενη επίθεση.

Αυτή η κίνηση δεν είναι σε καμία περίπτωση άστοχη, είναι όμως πιθανότατα άσκοπη μιας και σήμερα η εγκληματικότητα εμφανίζει ραγδαία επέκταση με νέα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν σημαντικά τις συνθήκες και τα δεδομένα που γνωρίζατε μέχρι πρότινος. Οι νέες εξελίξεις στο σκηνικό της εγκληματικότητας καταγράφονται παρακάτω για να σας βοηθήσουν να προστατευτείτε πιο αποτελεσματικά.

Επίσης, μεγάλη αύξηση έχει παρουσιαστεί σε θέματα εγκληματικότητας και διαρρήξεων σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Αυτό προϋποθέτει ότι εκτός από τα σπίτια σας, για εσάς που έχετε και κατάστημα, θα πρέπει να ασφαλίσετε και τα καταστήματά σας. Αν θέλετε να δείτε την μεγάλη μας ποικιλία σε ρολά ασφαλείας – ρολά για προστασία, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Παράνομη είσοδος των διαρρηκτών στα σπίτια όλο το 24ωρο

Ένα από τα κυριότερα νέα χαρακτηρίστηκα που εντοπίζονται στις διαρρήξεις σπιτιών είναι σίγουρα σχετικό με την χρονική στιγμή που επιλέγουν οι κακοποιοί να εισβάλουν παράνομα. Πιο συγκεκριμένα, παλιότερα θεωρούνταν δεδομένο και σχεδόν απαραβίαστο ότι οι διαρρηκτές εισέβαλαν στους χώρους- στόχους μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες . Σήμερα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η εγκληματικότητα έχει γίνει τόσο αισθητά ακραία και συνηθισμένη που οι κλέφτες δεν διστάζουν να μπουκάρουν όχι μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και καθ όλη την διάρκεια της μέρας από νωρίς το πρωί ως και αργά το απόγευμα σε σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Οι κακοποιοί αδιαφορούν για την παρουσία τρίτων κατά την ώρα της παραβίασης. Ενδεικτική αλλαγή που αποδεικνύει ξεκάθαρα το θράσος και τη διαφθορά που διέπουν την σύγχρονη παραβατικότητα είναι ότι σήμερα οι περισσότεροι κλέφτες αδιαφορούν επιδεικτικά για την παρουσία ή όχι των ιδιοκτήτων στα σπίτια κατά την στιγμή της παραβίασης.

Οι εποχές που οι διαρρηκτές καραδοκούσαν για να φύγουν οι διαμένοντες από το σπίτι για να εισβάλουν με την ησυχία τους έχουν περάσει μάλλον ανεπίστρεπτη δίνοντας την θέση τους σε κακοποιούς που μπαίνουν στον ιδιωτικό σας χώρο με θράσος και όχι μόνο κλέβουν ότι βρεθεί μπροστά τους αλλά κακοποιούν και τα θύματα πολλές φορές μέχρι θανάτου. Αυτό δηλαδή που σήμερα καθορίζει την ώρα που οι κλέφτες θα παραβιάσουν το σπίτι σας δεν είναι η απουσία σας αλλά καθαρά η στιγμή που θα καταφέρουν να παραβιάσουν ευκολότερα τα μέτρα ασφαλείας που έχετε εγκαταστήσει.

Πως επιλέγουν οι κλέφτες τα σπίτια

Οργανωμένη και μελετημένη ώρα παραβίασης του σπιτιού

Ένα ακόμη στοιχείο που έχει διαφοροποιηθεί αισθητά στην ώρα που επιλέγουν να μπουν οι κλέφτες στα σπίτια είναι η οργάνωση και η μελέτη του παραβιαζόμενου χώρου πριν την εισβολή. Παλιότερα, ο τρόπος και η ώρα παραβίασης ενός σπιτιού ήταν ενιαία γιατί πιθανόν δεν υπήρχαν εξειδικευμένα μέτρα προστασίας των σπιτιών. Σήμερα οι κλέφτες έχουν αναβαθμισμένες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, προσαρμόζονται και μελετούν συστηματικά και ενδεχόμενος για μεγάλο χρονικό διάστημα το σπίτι που πρόκειται να παραβιάσουν όποτε η ώρα παραβίασης προκύπτει μετά από μελέτη και οργανωμένο σχέδιο που ακολουθούν οι κακοποιοί και όχι τυχαία.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναδεικνύονται από την σύγχρονη δράση των διαρρηκτών διαμορφώνουν αναμφίβολα ένα πιο σκληρό και αδυσώπητο προφίλ τους που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, δρα πολλές φορές βάση οργανωμένου σχεδίου για να καταλήξει στην ώρα παράνομης εισβολής στα σπίτια ενώ δεν πτοείται στο ελάχιστο αν την ώρα της παραβίασης οι ιδιοκτήτες είναι παρόντες ή όχι.

Εύλογα λοιπόν γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η άγρια σύγχρονη εγκληματικότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με εξειδικευμένα και αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας, που διαθέτει αποκλειστικά η επιχείρηση DMenounos και η ιστοσελίδα dmenounos.gr, όπως τα ρολά Μενούνος. Αν λοιπόν και εσείς δεν θέλετε να ρισκάρετε την ασφάλεια την δική σας και της οικογένεια σας επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία Δημήτρης Μενούνος για να σχεδιάσουμε μαζί την κατάλληλη οχύρωση του σπιτιού σας απέναντι στην σύγχρονη εγκληματικότητα!

Dimitris Menounos - Δημητρης Μενουνος

O Δημήτρης Μενούνος είναι ο ιδιοκτήτης της dmenounos.gr. Eδώ μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα του που δίνουν συμβουλές και επεξηγήσεις πάνω στα συστήματα ασφαλείας.