ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Σπαστές Γκαραζόπορτες Οροφής

Η κορυφαία λύση για την γκαραζόπορτα από πλευράς ασφάλειας και θερμομόνωσης, κατασκευάζεται από πάνελ με διπλά τοιχώματα από γαλβάνιζε ατσαλολαμαρινα με γέμιση πυκνής μόνωσης πολυουρεθανης. Το πάχος του πάνελ είναι 40mm, συνδέονται μεταξύ τους με αρθρωτό σύστημα. Η ειδική σχεδίαση των πάνελ δεν επιτρέπει την παγίδευση δάκτυλων, περιμετρικά διαθέτουν λάστιχα στεγανοποίησης που προσφέρουν αθόρυβη λειτουργιά, στεγανότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Σύστημα αντιστάθμισης με ελατήρια στρέψης που διαθέτουν ενσωματωμένα φρένα ασφάλειας σε κάθε πλευρά της πόρτας εάν τυχόν σπάσει ελατήριο το φρένο θα σταματήσει ακαριαία την κάθοδο της πόρτας. Τα συρματόσκοινα έχουν τοποθετηθεί σε καλυμμένες θέσεις στα πλαϊνά των φύλλων, αυτό μειώνει την πιθανότητα ατυχήματος. Η στάνταρ βαφή του πάνελ είναι λευκό με ανάγλυφη επιφάνεια και υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση η απομίμηση ξύλου .

Τα σχεδία του πάνελ είναι τα εξής :

  1. Ραμπολε
  2. Λείο
  3. Ταμπλαδωτό

Η λειτουργιά της μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τις Σπαστές Γκαραζόπορτές μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
gkarazoportes-spastes-orofis-13

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.