ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Μοτέρ για Γκαραζόπορτες Οροφής

Μηχανισμοί οροφής με σύστημα αλυσίδας για μονοκόμματες η σπαστές γκαραζόπορτες ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας όταν είναι σε κλειστή θέση με μηχανικό τρόπο. Η λειτουργιά του μηχανισμού είναι αθόρυβη, διαθέτει σύστημα ομαλής εκκίνησης και σταματήματος προστατεύοντας τόσο την πόρτα όσο και τον μηχανισμό. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος εξασφαλίζει την πόρτα με μηχανικό τρόπο. Σύστημα ανίχνευσης κατά την κίνηση για την αποφυγή παγίδευσης ατόμων και αντικειμένων. Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ ο όποιος ενεργοποιείται αυτόματα με την λειτουργιά του κινητήρα.

Δείτε τα Μοτέρ για Γκαραζόπορτες Οροφής

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
moter-gkarazoportes-orofis-01

Μία από τις πιο σημαντικές αρχές μας εδώ στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε είναι ότι η επικοινωνία με τους πελάτες είναι το κλειδί για την επιτυχημένη συνεργασία μας μαζί τους. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με έναν από τους εξής τέσσερις τρόπους.

1ος: Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 3217 503 ή επίσκεψη στο κατάστημα μας (Λεωφόρος Κηφισού 54)

2ος: Συμπληρώστε την ειδική φόρμα με τα στοιχεία και το τηλέφωνο σας για να σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

3ος: Γράψτε στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμα επικοινωνίας με τις απορίες και τα σχόλια σας και θα απαντήσουμε μέσα σε μία μέρα (τη φόρμα θα τη βρείτε στο κάτω μέρος της δεξιάς στήλης της σελίδας μας).

Περιμένουμε να σας ακούσουμε για να λύσουμε όλες τις απορίες σας και να ακούσουμε τις ανάγκες σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη ζωή σας ασφαλέστερη.