ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Μοτέρ Γκαραζόπορτας Οροφής

Μοτέρ οροφής με σύστημα αλυσίδας για μονοκόμματες ή σπαστές γκαραζόπορτες ειδική σχεδίαση για να μην επιτρέπει την παραβίαση της πόρτας όταν είναι σε κλειστή θέση με μηχανικό τρόπο. Η λειτουργιά του μοτέρ είναι αθόρυβη, διαθέτει σύστημα ομαλής εκκίνησης και σταματήματος προστατεύοντας τόσο την πόρτα όσο και το μοτέρ. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος εξασφαλίζει την πόρτα με μηχανικό τρόπο. Σύστημα ανίχνευσης κατά την κίνηση για την αποφυγή παγίδευσης ατόμων και αντικειμένων. Διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό στο κουτί του μοτέρ ο όποιος ενεργοποιείται αυτόματα με την λειτουργιά του κινητήρα.

Μοτέρ για γκαραζόπορτες οροφής

Σχεδόν όλες οι γκαραζόπορτες μπορούν αν γίνουν αυτόματες, για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται ένα συγκεκριμένο «εξάρτημα»: το μοτέρ οροφής γκαραζόπορτας. Το συγκεκριμένο εξάρτημα μπορεί κανείς να το παρομοιάσει με τη μηχανή του συστήματος μίας αυτόματης γκαραζόπορτας. Στην ουσία είναι αυτό που αναλαμβάνει να κλείσει και να ανοίξει την πόρτα χωρίς να κάνει καμία παρέμβαση ο χρήστης. Εννοείται ότι ένα υψηλής ποιότητας μοτέρ είναι απαραίτητο για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της πόρτας. Στη Μενούνος ΕΠΕ θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής στην αγορά, ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Γιατί μοτέρ οροφής;

Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για τα χαρακτηριστικά των εν λόγω μοτέρ, είναι σκόπιμο να δούμε γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για τα περισσότερα γκαράζ. Με απλά λόγια, το μοτέρ οροφής τοποθετείται στην οροφή του γκαράζ και κοντά στον μηχανισμό της πόρτας, οπότε δεν πιάνει χώρο στο γκαράζ και δεν γίνεται εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού κατά κανόνα η έκταση ενός γκαράζ – ειδικά αν μιλάμε για γκαράζ σπιτιού – είναι πολύ περιορισμένη και ο ελεύθερος χώρος ιδιαίτερα πολύτιμος.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής της Μενούνος ΕΠΕ:

Αθόρυβη και ομαλή λειτουργία

Είναι λογικό η λέξη «μοτέρ» να συνδέεται με τον θόρυβο και γενικά με τη φασαρία, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα μοτέρ της επιχείρησης Μενούνος είναι απολύτως αθόρυβα. Η λειτουργία τους δεν πρόκειται να γίνει αντιληπτή από κανέναν άλλο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο στον οποίο θα τοποθετηθούν. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εγγυούνται ένα ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας, πράγμα που σημαίνει ότι η όλη διαδικασία γίνεται με τον λιγότερο δυνατό θόρυβο. Δεν πρόκειται να ακούσετε την πόρτα να «σκάει» απότομα όταν κλείνει ή τριξίματα και άλλους ήχους όταν ανοίγει.

Απόλυτη ασφάλεια

Εννοείται ότι ο κύριος ρόλος μίας γκαραζόπορτας είναι να προσφέρει ασφάλεια, να είναι δηλαδή ένα «φυσικό εμπόδιο» που θα κρατά τους κλέφτες και όχι μόνο μακριά από το γκαράζ και το αυτοκίνητο που βρίσκεται εκεί. Αν το γκαράζ συνδέεται με το σπίτι η κάποιο χώρο εργασίας με πόρτα ή άλλη δίοδο, η ασφάλεια του είναι ακόμη πιο σημαντική. Τα μοτέρ οροφής της Μενούνος διαθέτουν ειδικά μέσα που δεν επιτρέπουν το άνοιγμα τους όταν είναι κλειστά, ακόμη και αν έχουν αποκοπεί από τη τροφοδοσία της ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία τους, αν ας πούμε έχει γίνει κάποια διακοπή ρεύματος ή κάποιος κλέφτης έχει με κάποιο τρόπο κόψει το ρεύμα σε όλο τον χώρο ή το γκαράζ. Με άλλα λόγια, μπορείτε να είστε σίγουροι πως κανείς επιτήδειος δεν θα μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο γκαράζ σας χωρίς την άδεια σας, ακόμη και κάτω από αντίξοες ή έκτακτες συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο σύστημα διαθέτει και ειδικούς αισθητήρες που ελέγχουν και σταματούν την λειτουργία του μοτέρ σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο εμπόδιο από κάτω τους κατά τη διαδικασία κλεισίματος, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των οχημάτων αλλά και των ανθρώπων που μπαινοβγαίνουν στο γκαράζ.

Απρόσκοπτη λειτουργία

Αν υπάρχει κάτι που φοβάται κάποιος που σκέφτεται να εγκαταστήσει ένα μοτέρ στο γκαράζ του είναι ότι μπορεί να παγιδευτεί μέσα σε αυτό σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια βλάβη ή κοπεί το ρεύμα. Τα μοτέρ που θα βρείτε στην επιχείρηση μας έχουν ειδικούς μηχανισμούς που επιτρέπουν τον χειροκίνητο χειρισμό τους αν για οποιοδήποτε λόγο το μοτέρ δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Αυτό με απλά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλειστείτε μέσα στο γκαράζ σας, ότι και να γίνει. Επιπλέον, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τακτική συντήρηση κι επισκευή των ρολών και του μοτέρ τους έτσι ώστε να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση να χρειαστεί να καταφύγετε στον χειροκίνητο χειρισμό τους.

Εγγύηση

Τα προϊόντα της Μενούνος ΕΠΕ ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και συνοδεύονται πάντα από την ειδική εγγύηση της επιχείρησης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εννοείται ότι τα μοτέρ οροφής για γκαραζόπορτες δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Τοποθέτηση μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής

Οι γκαραζόπορτες οροφής λέγονται έτσι γιατί ανοίγουν με κίνηση κάθετη που τις φέρνει παράλληλα με το ταβάνι και το πάτωμα. Όταν οι συγκεκριμένες πόρτες είναι ανοιχτές, βρίσκονται στο ταβάνι. Η κίνηση τους αυτή γίνεται με ειδικούς μηχανισμούς ο τύπος των οποίων εξαρτάται από το αν η γκαραζόπορτα είναι μονοκόμματη ή σπαστή. Εννοείται ότι οι πόρτες αυτές μπορεί να είναι χειροκίνητες, αλλά η χρήση τους είναι πιο εύκολη όταν είναι αυτόματες. Η αυτοματοποίηση τους γίνεται με την τοποθέτηση ενός ειδικού μοτέρ για γκαραζόπορτες.

Πριν γίνει η τοποθέτηση του εν λόγω μοτέρ, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη το βάρος και οι διαστάσεις της πόρτας, ο τύπος της (σπαστός / μονοκόμματος) και ο μηχανισμός ανοίγματος της. Με βάση αυτά τα στοιχεία ο ειδικός θα επιλέξει το κατάλληλο μοτέρ και θα αναλάβει να το τοποθετήσει στο σημείο στο οποίο θα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει την γκαραζόπορτα με ασφάλεια αλλά κι ευκολία. Εννοείται ότι όλη η διαδικασία απαιτεί μεγάλη προσοχή και προσεκτικό σχεδιασμό καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να κάνει τη λειτουργία της πόρτας πιο δύσκολη ή ακόμη και αδύνατη.

Τα μοτέρ που τοποθετούνται κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια αλλά προκειμένου να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή παρόμοιου προβλήματος, τοποθετούνται κι εναλλακτικές λύσεις για χειροκίνητη χρήση.

Δείτε τα Μοτέρ για Γκαραζόπορτες Οροφής

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
moter-gkarazoportes-orofis-01

Μία από τις πιο σημαντικές αρχές μας εδώ στη Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε είναι ότι η επικοινωνία με τους πελάτες είναι το κλειδί για την επιτυχημένη συνεργασία μας μαζί τους. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με έναν από τους εξής τέσσερις τρόπους.

1ος: Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 3217 503 ή επίσκεψη στο κατάστημα μας (Λεωφόρος Κηφισού 54)

2ος: Συμπληρώστε την ειδική φόρμα με τα στοιχεία και το τηλέφωνο σας για να σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

3ος: Γράψτε στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμα επικοινωνίας με τις απορίες και τα σχόλια σας και θα απαντήσουμε μέσα σε μία μέρα (τη φόρμα θα τη βρείτε στο κάτω μέρος της δεξιάς στήλης της σελίδας μας).

Περιμένουμε να σας ακούσουμε για να λύσουμε όλες τις απορίες σας και να ακούσουμε τις ανάγκες σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη ζωή σας ασφαλέστερη.