ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Οροφής

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
monokommates-orofis-04

Η οικονομικότερη λύση για μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανισμένη βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε τυποποιημένες διαστάσεις. Το πλαίσιο της πόρτας είναι γαλβανισμένο από στραντζαριστό προφίλ με ενσωματωμένες γλίστρες από τεφλόν εξασφαλίζοντας την αθόρυβη λειτουργιά της. Οι γαλβανισμένοι οδηγοί φροντίζουν για την εξισορρόπηση της πόρτας, στο πάνω μέρος του φύλλου υπάρχουν πλαστικά ροδάκια μεγάλης αντοχής. Οι ισχυροί βραχίονες εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργιά της πόρτας με το τριπλό σύστημα ελατήριων να ρυθμίζουν με ακρίβεια προσφέροντας σωστή αντιστάθμιση σε κάθε φάση της τροχιάς της πόρτας, κλείδωμα της πόρτας  σε δυο σημεία με ειδικές ατσάλινες μπάρες με κλειδαριά ασφάλειας. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής μπορούν λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Τιμές

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής είναι μία πολύ καλή επιλογή για τα περισσότερα οικιακά γκαράζ και όχι μόνο, λόγω του γεγονότος ότι όταν είναι ανοιχτή είναι στην ουσία παράλληλη με το ταβάνι και το έδαφος, οπότε δεν καταλαμβάνει χώρο στο γκαράζ. Οι εν λόγω πόρτες είναι και πολύ απλές στη λειτουργία, ακόμη και αν είναι χειροκίνητες και όχι αυτόματες, ενώ είναι και σχετικά οικονομικές. Οι τιμές στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες αλλά και στις γκαραζόπορτες γενικότερα είναι από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο όσους σκέφτονται να τοποθετήσουν μία πόρτα σε κάποιο γκαράζ, είτε αυτό είναι οικιακό είτε βιομηχανικό.

Οι τιμές στις γκαραζόπορτες εξαρτιούνται από πολλούς παράγοντες και το ίδιο ισχύει και για τις μονοκόμματες πόρτες. Με άλλα λόγια, η όποια προσφορά θα γίνει για κάποια γκαραζόπορτα θα λάβει υπόψη κάποια πράγματα – τα περισσότερα αυτονόητα – όπως:

Το μέγεθος

Εννοείται ότι το μέγεθος μίας γκαραζόπορτας, άσχετα από τον τύπο της είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για το κόστος της. Μία μεγάλη πόρτα είναι λογικό να είναι ακριβότερη από μία μικρότερη αφού θα απαιτούνται και περισσότερα υλικά αλλά και δουλειά για τη κατασκευή της. Σε γενικές γραμμές, το μέγεθος της πόρτας υπολογίζεται με πολλή μεγάλη ακρίβεια από τους ειδικούς που θα μελετήσουν το γκαράζ και τον χώρο γενικότερα, οπότε με βάση αυτές τις μετρήσεις θα καθοριστεί και ο ρόλος που θα παίξει το μέγεθος στη τιμή. Εννοείται ότι συνήθως οι βιομηχανικές πόρτες λόγω του μεγάλου τους μεγέθους είναι πιο ακριβές από τις οικιακές.

Το υλικό

Οι περισσότερες μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής κατασκευάζονται από φύλλα – λαμαρίνες χάλυβα ή αλουμινίου και μονωτικά υλικά. Από εκεί και μετά υπάρχουν και άλλα υλικά από τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί μία ενιαία, μονοκόμματη πόρτα, όπως για παράδειγμα το μασίφ ξύλο. Το κάθε υλικό λοιπόν έχει το δικό του κόστος, οπότε είναι λογικό ότι αν ξεφύγετε από την «πεπατημένη» θα δείτε και κάποια αλλαγή – συνήθως προς τα πάνω – στο κόστος της πόρτας σας. Εννοείται ότι όποιο υλικό και να επιλέξετε, θα αποκτήσετε μία πόρτα υψηλής ποιότητας και προστασίας.

Χρώμα και σχέδιο

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, αλλά και όλες οι γκαραζόπορτες πλέον, διατίθενται σε πάρα πολλά χρώματα και σχέδια έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να επιλέξει κάτι που να ταιριάζει τέλεια με το σπίτι του και γενικά με τη αισθητική του. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, το κάθε σχέδιο και χρώμα έχει τη δική του τιμή. Αν θέλετε λοιπόν να κρατήσετε το κόστος της γκαραζόπορτας σας – όποιου τύπου και αν είναι αυτή – όσο το δυνατόν πιο χαμηλό, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχετικά απλό σχέδιο και χρώμα. Δεν είναι ανάγκη με άλλα λόγια η γκαραζόπορτα σας να έχει κάποιο εξεζητημένο σχέδιο, ένα απλό σχέδιο ταιριάζει με όλα τα σπίτια.

Τρόπος λειτουργίας

Όπως ίσως να γνωρίζετε, οι γκαραζόπορτες μπορεί να είναι είτε χειροκίνητες είτε αυτόματες. Εννοείται ότι οι δύο τύποι έχουν και κάποια διαφορά στο κόστος. Κατά κανόνα, οι αυτόματες πόρτες – ακόμη και αν είναι σχετικά απλές – είναι πιο ακριβές από τις χειροκίνητες. Αυτό συμβαίνει γιατί στο κόστος της ίδιας της πόρτας, προστίθεται και το κόστος του μοτέρ που θα αναλάβει τον αυτοματισμό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αυτόματες γκαραζόπορτες μπορεί να έχουν τηλεχειρισμό ή ο έλεγχος τους να γίνεται με κάποιο κουμπί ή πάνελ στον χώρο. Το κόστος του τηλεχειρισμού είναι συνήθως μεγαλύτερο από αυτό του χειρισμού με πάνελ ή κουμπιά.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν, η επιχείρηση θα μελετήσει το μέγεθος που θα πρέπει να έχει η πόρτα σας και τους υπόλοιπους παράγοντες για να σας κάνει μία προσφορά. Για το μέγεθος δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, αλλά με τις επιλογές σας όσον αφορά ειδικά τα υλικά και το σχέδιο της πόρτας σας μπορείτε να προσαρμόσετε το κόστος και να το φέρετε στα μέτρα σας. Με άλλα λόγια, οι τιμές δεν είναι στάνταρ κι εξαρτώνται τόσο από δικές σας επιλογές όσο και από στάνταρ παράγοντες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τις Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Οροφής μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
monokommates-orofis-04

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.