ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ

Μονοκόμματες Οροφής

Η οικονομικότερη λύση για μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρινα γαλβανισμένη βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε τυποποιημένες διαστάσεις. Το πλαίσιο της πόρτας είναι γαλβανισμένο από στραντζαριστο προφίλ με ενσωματωμένες γλίστρες από τεφλον εξασφαλίζοντας την αθόρυβη λειτουργιά της. Οι γαλβανισμένοι οδηγοί φροντίζουν για την εξισορρόπηση της πόρτας, στο πάνω μέρος του φύλλου υπάρχουν πλαστικά ροδάκια μεγάλης αντοχής. Οι ισχυροί βραχίονες εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργιά της πόρτας με το τριπλό σύστημα ελατήριων να ρυθμίζουν με ακρίβεια προσφέροντας σωστή αντιστάθμιση σε κάθε φάση της τροχιάς της πόρτας, κλείδωμα της πόρτας  σε δυο σημεία με ειδικές ατσάλινες μπάρες με κλειδαριά ασφάλειας. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής μπορούν λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο.

Δείτε τις Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Οροφής μας

Δημήτριος Μενούνος Ε.Π.Ε
24ωρη Εξυπηρέτηση! ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ
monokommates-orofis-04

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε πιο ασφαλή την επιχείρηση και το σπίτι σας. Δείτε λοιπόν τους τρόπους που μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας (210 3217 503) ή να έρθετε στο κατάστημα μας στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 54.

Θα βρείτε επίσης και μία ειδική φόρμα επικοινωνίας, δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος της σελίδας, στην οποία μπορείτε να γράψετε όποια ερώτηση έχετε ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση μας. Θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Μπορείτε και απλά να συμπληρώσετε την ειδική στήλη για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε.