ΑΡΧΙΚΗ » ΠΡΟΙΟΝΤΑ » ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ » ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΣΗΣ » ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΛΑΙΝΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ » data

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

1

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ


Η Βυθιζόμενη μπάρα είναι ένας μεταλλικός κύλινδρος μέσα σε περίβλημα που θάβεται στο έδαφος. Η λειτουργία του κυλίνδρου επιτυγχάνεται με την βοήθεια ενσωματωμένης υδραυλικής ή πνευματικής αντλίας. Κατάλληλο για διαχείριση ελέγχου εισόδου σε ιδιωτικούς, δημόσιους και βιομηχανικούς χώρους.

 

2 3
4 51

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ


Οριζόντιο βυθιζόμενο εμπόδιο δρόμου είναι μια μεταλλική γαλβανισμένη κατασκευή μέσα σε περίβλημα η οποία θάβεται στο έδαφος. Η λειτουργία επιτυγχάνεται με την βοήθεια ενσωματωμένης υδραυλικής αντλίας. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε οποιαδήποτε επαφή με τα οχήματα. Κατάλληλο για διαχείριση ελέγχου εισόδου σε ιδιωτικούς, δημόσιους και βιομηχανικούς χώρους.

 
2

ΠΥΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ


Αυτόματο ρολλο προστασίας και καπνοπροστασιας από ειδικό πυραντοχο ύφασμα από γυάλινες ίνες με ατσάλινο οπλισμό, διατίθεται με δείκτη πυραντιστασης από 60 έως 240 λεπτά , αποτελούν την εναλλακτική λύση για την δημιουργία πυροδιαμερισματων σε κτήρια όταν οι συμβατικές λύσεις περιορίζουν την ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού η δεν εξυπηρετούν την λειτουργικότητα του κτηρίου, κύριο χαρακτηριστικό τους ότι επιτυγχάνουν πολύ μεγάλα ελευθέρα ανοίγματα έχοντας ταυτόχρονα πολύ μικρό βάρος και διαστάσεις κατασκευής σε περίπτωση πυρκαγιάς το κλείσιμο της πυροκουρτινας επιτυγχάνεται με εντολή από το σύστημα πυρανίχνευσης απελευθερώνοντας το φρένο συγκράτησης της κουρτίνας.

 

1 3
4 5
6 7

2

ΡΟΛΛΑ ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ


Τα πυραντοχα ρολλα σχεδιαστήκαν για να παρέχουν προστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς και να χωρίζει τους χώρους ενός κτηρίου σε πυροδιαμερισματα, διατίθεται με δείκτη πυραντιστασης από 60 έως 240 λεπτά κατασκευάζονται από ειδικά μεταλλικά γαλβανισμένα προφίλ καμπύλης διατομής για μεγαλύτερη αντοχή. Μοτέρ πλαϊνό με κίνηση αλυσίδας με μπουτόν 3 θέσεων, χειροκίνητη με αλυσίδα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, σε περίπτωση πυρκαγιάς το κλείσιμο του ρολλου επιτυγχάνεται είτε με εντολή από το σύστημα πυρανίχνευσης είτε με απομανδαλωση του μηχανισμού μέσω ενός ευτήκτου συνδέσμου ο οποίος λιώνει όταν έρχεται σε επαφή με την θερμότητα και απελευθερώνει το φρένο του μηχανισμού. Δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε χρώμα της αρέσκειας σας

 

1

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL